Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ…

ευθύνη μας!

Ποιοί Είμαστε

H Timing for Sports είναι πάροχος πλήθους υπηρεσιών που αφορούν σε αγώνες δρόμου, βουνού, ποδηλασίας, αλλά και ευρύτερα στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων καθώς και εκδηλώσεων άλλου περιεχομένου. Είναι ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην δημιουργία συστημάτων ηλεκτρονικής καταγραφής χρόνων σε αθλητικά γεγονότα.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την ηλεκτρονική χρονομέτρηση αθλητικών γεγονότων χρησιμοποιώντας σύστημα ραδιοσυχνοτήτων (RFID Chip Timing System) με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ηλεκτρονικής καταγραφής σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και συστήματα και εξοπλισμό που η ίδια σχεδιάζει και παράγει στην Ελλάδα. Η Timing for Sports εστιάζει και εγγυάται την αξιοπιστία παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικό κόστος.

H Ομάδα

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη χρήση και την εφαρμογή της τεχνολογίας RFID. Όμως εκτός από αυτό, οι άνθρωποι της T4S έχουν πολυετή εμπειρία στη χρονομέτρηση αλλά και σε παράλληλες υπηρεσίες που απαιτεί μία αθλητική διοργάνωση. Αφουγκράζονται τις απαιτήσεις των live events, τις ανάγκες των διοργανωτών αλλά και την ψυχολογία των συμμετεχόντων.

Το πάθος για τον αθλητισμό, την τεχνολογία, την ταχύτητα αλλά και την ακρίβεια αποτελεί κινητήριο δύναμη για την εταιρεία και τα στελέχη της, καθώς η άμεση εξυπηρέτηση και η ειλικρινής σχέση με τους συνεργάτες,  αποτελεί σημείο αναφοράς της πολιτικής τους.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ…

στην διάθεσή σας!

Η Τεχνολογία μας

Το σύστημα μας βασίζεται στην τεχνολογία RFID, που είναι μια προηγμένη τεχνολογία αυτόματης συλλογής δεδομένων, που επιτρέπει μαζικά και εξ’ αποστάσεως τον εντοπισμό και την αναγνώριση των αθλητών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ T4S:

1. Αριθμοί Συμμετοχής T4S με ηλεκτρονικούς Πομποδέκτες: Ο ηλεκτρονικός πομποδέκτης, που είναι ενσωματωμένος στον αριθμό συμμετοχής του κάθε αθλητή, επιτρέπει την καταγραφή της ταυτότητας και του χρόνου που ο κάθε αθλητής διέρχεται από τα προκαθορισμένα σημεία ελέγχου.

2. Κεραίες Καταγραφής T4S: Μπορεί να τοποθετηθούν στο έδαφος ή σε υπερκείμενη αψίδα ή στα πλάγια, ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα. Τοποθετούνται σε κάθε σημείο ελέγχου του αγώνα και παραλαμβάνουν τις πληροφορίες των πομποδεκτών, που φέρει κάθε αθλητής και τις προωθούν στα συστήματα επεξεργασίας σημάτων.

3. Συστήματα επεξεργασίας σημάτων & Κέντρο Πληροφοριών T4S: Αυτόνομα συστήματα που συνδέονται με τις κεραίες καταγραφής και διαχειρίζονται τις πληροφορίες του κάθε αθλητή.  Το κάθε σύστημα μπορεί να υποστηρίξει πολλές κεραίες καταγραφής σύμφωνα με τις ανάγκες του αγώνα.  Με την παραλαβή και επεξεργασία των πληροφοριών, οι πληροφορίες αποστέλλονται στον ασφαλή T4S server στο ‘Cloud’ για την αποθήκευση και την μετέπειτα προβολή των αποτελεσμάτων.

4. Κεντρικός server Cloud T4S: Δέχεται τις πληροφορίες από όλα τα τοπικά κέντρα πληροφοριών του αγώνα, τις επεξεργάζεται και βγάζει αποτελέσματα σε συνεχή ροήστα οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι αθλητές.  Η πρόσβαση στα αποτελέσματα μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή η φορητής συσκευής με πρόσβαση στο internet.

Εξελιγμένα συστήματα

ηλεκτρονικής καταγραφής

                           Αναλυτικά οι υπηρεσίες

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Παρέχουμε και στήνουμε τα σημεία ελέγχου που καταγράφουν τα περάσματα των αθλητών με ακρίβεια και αξιοπιστία.

ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρέχουμε τους αριθμούς συμμετοχής των δρομέων με το ενσωματωμένο σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (RFID chip) Το χαρτί που χρησιμοποιείται είναι ΤYVEK, σύγχρονης τεχνολογίας, ανθεκτικό και αδιάβροχο. Υπάρχει η δυνατότητα μοντέρνας σχεδίασης του εικαστικού, με προσωποποιημένη εκτύπωση και προβολής χορηγών/ φορέων . Οι αριθμοί παραδίδονται σε ταυτοποιημένο φάκελο που θα συμπεριλαμβάνει 4 παραμάνες, έτοιμοι για χρήση.

LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άμεση ενημέρωση της προσωποποιημένης ανά διοργάνωση σελίδας αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα αποτελέσματα ανανεώνονται μετά το πέρασμα του αθλητή από τα προκαθορισμένα σημεία ελέγχου.

TRACKING ΑΘΛΗΤΗ

Δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας προσωπικής σελίδας αθλητή, με τα προσωπικά στοιχεία, στοιχεία του αγώνα, το χάρτη της διαδρομής και την πορεία του.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης και εγκατάστασης εξοπλισμού για τη διεξαγωγή του αγώνα όπως αψίδες, χρονόμετρο, κιγκλιδώματα κ.α.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Δυνατότητα σχεδιασμού διαδρομής, σχεδιασμού τεχνικής υποστήριξης συμμετεχόντων, συμβουλευτική για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διάθεση προσωπικού για τις ανάγκες της Γραμματείας, Διανομής υλικού και εγκατάστασης εξοπλισμού, καθώς και για άλλες ανάγκες της διοργάνωσης (π.χ. Δημοσιογράφο για εκφώνηση).

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ-ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ

Αναμνηστικά t-shirt, μπουφάν, τσάντες, καπέλα, φόρμες, κορδέλες και γενικά αθλητικός αναμνηστικός ρουχισμός για τους συμμετέχοντες δρομείς.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

Εκτύπωση προσωποποιημένου διπλώματος με την επίδοση και την κατάταξη του αθλητή.

ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Παραγωγή χυτών ή απλών μεταλλίων, αναμνηστικών, επάθλων κ.α.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δημιουργία στατικής ή δυναμικής ιστοσελίδας ή mini site.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Διάθεση πλατφόρμας online εγγραφών με προαιρετική δυνατότητα διαχείρισης.

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ

Δημιουργία λογοτύπου, διαφημιστικών, banners, εκτυπώσεις, αφίσες, κάρτες κ.α.

ΗΧΗΤΙΚΑ

Μικροφωνική και ηχητική κάλυψη στο χώρο του τερματισμού/ εκκίνησης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ

Φωτογραφική κάλυψη δρομέων και διοργάνωσης, δημιουργία promo video, teaser, βίντεο διοργάνωσης.

ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ο κάθε δρομέας έχει τη δυνατότητα να έχει το προσωπικό βίντεο τερματισμού του. Η υπηρεσία αυτή αποτελεί σημαντικό αναμνηστικό για τον συμμετέχοντα καθώς απαθανατίζει τη στιγμή άφιξής του στον χώρο του τερματισμού του αγώνα! Επιπλέον, η υπηρεσία αυτή μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέσο προβολής των συντελεστών ή χορηγών της διοργάνωσης.

Έχετε απορίες; Ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αφήστε μας το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.