Εξελιγμένα συστήματα

ηλεκτρονικής καταγραφής

Το έργο μας

Διοργάνωση εκδηλώσεων

Η εταιρεία αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων αθλητικού, πολιτιστικού, κοινωνικού και άλλου χαρακτήρα αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες της και να προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες του πελάτη.

Η Timing for Sports εστιάζει και εγγυάται την αξιοπιστία, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε χαμηλό κόστος.

Triathlon2
Hand-Time-with-Stopwatch

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

Η εταιρεία αναλαμβάνει την ηλεκτρονική χρονομέτρηση αθλητικών γεγονότων, χρησιμοποιώντας σύστημα ραδιοσυχνοτήτων (RFID Chip Timing System) με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ηλεκτρονικής καταγραφής, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα συστήματα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί σχεδιάζονται και παράγονται από την ίδια στην Ελλάδα.

αναμνηστικά t-shirt, καπέλα, φόρμες και γενικά αθλητικός αναμνηστικός ρουχισμός για τους συμμετέχοντες δρομείς, δημιουργικά, έντυπα, αφίσες, κάρτες, κ.α

υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού για τη διεξαγωγή του αγώνα όπως αψίδες, χρονόμετρο (επιδαπέδιο ή τοποθετημένο στην αψίδα)

η εταιρεία παρέχει τους αριθμούς συμμετοχής των δρομέων με το ενσωματωμένο σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης στις διαστάσεις που επιθυμεί ο διοργανωτής φορέας. Το χαρτί που χρησιμοποιείται είναι σύγχρονης τεχνολογίας, ανθεκτικό και αδιάβροχο και υπάρχει η δυνατότητα εμπρόσθιας και οπίσθιας εκτύπωσης, έγχρωμης ή ασπρόμαυρης.

με την υπηρεσία αυτή, ο δρομέας αλλά και η παρέα του (συγγενείς ή φίλοι που τον συνοδεύουν) μπορούν να λαμνάνουν sms κάθε φορά που περνάει κάποιο σημείο ελέγχου, δηλαδή κατά την εκκίνηση, την διάρκεια της διαδρομής και τον τερματισμό του.

ο κάθε δρομέας έχει τη δυνατότητα να έχει το προσωπικό βίντεο τερματισμού του. Η υπηρεσία αυτή αποτελεί σημαντικό αναμνηστικό για τον συμμετέχοντα καθώς απαθανατίζει τη στιγμή άφιξής του στον χώρο του τερματισμού του αγώνα! Επιπλέον, η υπηρεσία αυτή μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέσο προβολής των συντελεστών ή χορηγών της διοργάνωσης.

Έχετε απορίες; Ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αφήστε μας το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.