Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ…

ευθύνη μας!

Ποιοί Είμαστε

H Ομάδα

H Timing for Sports είναι πάροχος πλήθους υπηρεσιών που αφορούν σε αγώνες δρόμου, βουνού, ποδηλασίας, αλλά και ευρύτερα στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων καθώς και εκδηλώσεων άλλου περιεχομένου. Είναι ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην δημιουργία συστημάτων ηλεκτρονικής καταγραφής χρόνων σε αθλητικά γεγονότα.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την ηλεκτρονική χρονομέτρηση αθλητικών γεγονότων χρησιμοποιώντας σύστημα ραδιοσυχνοτήτων (RFID Chip Timing System) με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ηλεκτρονικής καταγραφής σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και συστήματα και εξοπλισμό που η ίδια σχεδιάζει και παράγει στην Ελλάδα. Η Timing for Sports εστιάζει και εγγυάται την αξιοπιστία παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικό κόστος.

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη χρήση και την εφαρμογή της τεχνολογίας RFID. Όμως εκτός από αυτό, οι άνθρωποι της T4S έχουν πολυετή εμπειρία στη χρονομέτρηση αλλά και σε παράλληλες υπηρεσίες που απαιτεί μία αθλητική διοργάνωση. Αφουγκράζονται τις απαιτήσεις των live events, τις ανάγκες των διοργανωτών αλλά και την ψυχολογία των συμμετεχόντων.

Το πάθος για τον αθλητισμό, την τεχνολογία, την ταχύτητα αλλά και την ακρίβεια αποτελεί κινητήριο δύναμη για την εταιρεία και τα στελέχη της, καθώς η άμεση εξυπηρέτηση και η ειλικρινής σχέση με τους συνεργάτες,  αποτελεί σημείο αναφοράς της πολιτικής τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αφήστε μας το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.